čtvrtek 26. března 2015

Proč nám muži lžou - video

Už jsem zde jednou rozebírala, proč nám muži lžou. Vycházelo to z mé osobní zkušenosti, byl to můj osobní pohled na věc. Dnes bych chtěla k tomuto mému zamyšlení přiložit také vtipné video, na které jsem narazila.




4 komentáře:

  1. Celkem vtipné video :) . Myslím, že realita je tak někde uprostřed. Ono kolikrát člověk nemusí nic říkat, protože stačí jeden nevhodný pohled nebo jiné zaváhání a problém je na světě...

    OdpovědětVymazat
  2. Co si budeme namlouvat... často klademe otázky tak, že už předem naznačujeme, jakou odpověď bychom chtěly uslyšet ;) např.: posledně jsem dost přibrala, že ano? - je jasné, že chce uslyšet: „Ne, miláčku, vůbec..vypadáš stále úchvatně“ nebo kolik jsi měl přede mnou žen? - žádná z nás by nechtěla uslyšet nějaké velké množství, že ano? Pravda totiž pak sedí v hlavě ještě hooodně dlouho a tak jsme klidné, že je vše v pohodě, že nás stále má rád a že jsme jedinečné a krásné.. co víc si přát? ;) Každá žena určitě zareaguje, že nééé, vůbec, nikdy mi nelhal, ale to jsou takové ty lži v dobré vůli ;), hlavně aby nelhal v těch opravdu důležitých tématech!

    OdpovědětVymazat